Количка

0 артикула

Категории

 
НачалоМарки

Марки

«1»
Rach
продукти
YO
продукти
Sani
продукти
Lilax
продукти
E&H
продукти
Kapri
продукти
FLEXI
продукти
TBC
продукти
BUSEN
продукти
Terry
продукти
BONNE
продукти
GAYE
продукти
TUFFY
продукти
DECI
продукти
TROY
продукти
Ronis
продукти
Kitti
продукти
Kids Wear
продукти
Gabol

Gabol

Gabol е испанска компания, която произвежда, куфари, чанти, раници за училище, несесери и др. от 1965г. Започнал като малка работилничка, по—късно бизнесът се разразства, до международно известна компания, произвеждаща добре познати с качеството си, продукти.

https://gabol.com/en/

продукти
LYC sac

LYC sac

LYCsac e Гръцка компания за производство на раници, чанти и несесери. произвежда своите продукти от 1944.
 

https://www.lycsac.com/

продукти
Yaygan

Yaygan

Yaygan е турска компания, която произвежда, куфари, чанти, раници за училище, несесери и др. от 1934г.

https://www.yaygan.com/

продукти
Explore by Yoola

Explore by Yoola

Повече от 40 години нашата страст не се е променила – да правим висококачествени чанти и раници, които са забавни, готини, модерни и достъпни. Имайки предвид тази мисия, събрахме група от най-креативните и способни хора наоколо, за да я осъществим. Днес нашите артикули се продават на 30 пазара в цяла Европа, със среден ръст от 15% годишно. Те могат да бъдат намерени в различни видове магазини на дребно от хипермаркети до стационарни магазини, магазини за играчки и много други. Вярваме, че заслужавате да получите това, за което плащате, и обещаваме, че ще продължим да проучваме, за да сме сигурни, че го правите.

https://explore-eu.com/

продукти
Carioka

Carioka

    Carioca s.p.a. е родена от наследството на една от водещите италиански компании в производството на артикули за оцветяване, писане и рисуване: Universal s.p.a.

    Просветеният предприемач Алесандро Фрола основава компанията Universal в провинция Торино в средата на 50-те години на миналия век, от която се раждат CARIOCA® и CORVINA®, полагайки основите за стартирането на най-важния писателски квартал в Италия и света. Universal s.p.a. благодарение на марката CARIOCA® скоро се превърна в глобална референтна точка в производството на маркери, докато CORVINA® стана една от най-продаваните химикалки в света.

https://carioca.com/gb/

продукти
Woody

Woody

Дървени играчки Woody е марка, която непрекъснато се развива с помощта на нашите опитни дизайнери. Базирайки се на чешката традиция в производството на играчки, Woody отговаря положително на предложенията на клиенти, родители и учители за инициативи за подобрение.

https://www.woodyland.eu/

продукти

Най-продавани