Количка

0 артикула

Категории

 
Начало Оттегляне на съгласие

Оттегляне на съгласие

ОТТЕГЛЯНЕ НА СЪГЛАСИЕ

за обработване на лични данни

В качеството си на „субект на лични данни“ и при условията на Общия регламент за защита на личните данни, съм предоставил/а съгласието си за обработване на лични данни от “Какао-БГ 2020” ООД, с ЕИК 206196999, със седалище и адрес на управление: гр. Калофер 4370, ул. „Георги Шопов“ No4

Като заявявам, че съм надлежно информиран/а, че имам право да оттегля съгласието си за обработване на лични данни частично или изцяло по всяко време, без да съм задължен/а  да посочвам причина за оттеглянето,

С НАСТОЯЩОТО ВИ УВЕДОМЯВАМ, ЧЕ:

Оттеглям съгласието си личните ми данни, посочени в това уведомление, да бъдат събирани и обработвани за посочената/те  цел/цели.

Декларирам, че оттеглям своето съгласие за обработване на лични данни свободно, изрично и относно всички посочени в това уведомление лични данни, съгласно собствената си воля и убеждение.

Разбирам, че обработката ще бъде спряна възможно най-бързо, ако не и веднага в онлайн автоматизирана среда. Въпреки това може да има разумно забавяне, докато заявката за изтегляне се обработва.

Разбирам, че оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработката до този момент.

Запознат съм, че имам право на възражения и жалби пред Комисия за защита на личните данни, която е надзорен орган в Република България, в случай, че "Какао-БГ 2020” ЕООД продължи обработването горепосочените данни след оттеглянето на съгласието с настоящото уведомление.

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност

Най-продавани